Hold

Minor Level 1

5-7 år

Da vi pt. ikke har nogle minor, vil dem der kommer træne sammen med peewee level 2. 


PeeWee  Level 2

Jam Express

8-11 år

Hovedtræner: Diego Jara

Hjælpetræner: Sara Fjaestad & Maya Pedersen


Dette hold er for nye udøverer i alderen 8 til 11 år. Holdet er et opvisnings hold, hvilket vil sige at de ikke konkurrerer om medaljer, men opviser stadig ved alle konkurrencer, hvor de modtager diplom og pokal.


Her på holdet elsker vi at gøre cheerleading sjov. Holdet har tidligere opvist ved Julecup og DM. Vi bruger meget tid på at lære nye ting, samt træne os klar op til konkurrencer.


Til højre kan du se en video fra holdets sidste konkurrence, Julecup 2019


Træner Tirsdag og Torsdag kl. 16.30-18.30 på Frederikshavn Friskole.

Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.Junior Level 3/4

Jam Eagles

12-15 år

Hovedtræner:  Diego Jara

Hjælpetræner: Callie Lassen & Lærke Michaelsen


Dette hold er et åbnet hold, for gamle og nye udøverer i alderen 12-15 år. Holdet er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet deltager ved julecup og DM hvert år. Udøverne arbejder hård for at opnå nye ting og elsker at få stillet nye udfordringer, samt at lære nye ting.


Ord sagt af udøverer på holdet: Fantastisk, venskab og sammenhold.


Til højre kan du se en video fra holdets sidste konkurrence, Julecup  2019.


Træner Tirsdag og Torsdag kl. 16.30 til 18.30 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Junior Coed Level 5

Jam Explosion

12-15 år

Hovedtræner: Katrine Olsen

Hjælpetræner: Amalie Højen & Michael Pasieczny


Dette hold er et lukket hold i alderen 12-15 år. Det kræver tryout for at kunne deltage på dette hold. Holdet er har tidligere været et Coed hold, hvilket vil sige at det bestod af både piger og drenge. Nu er holdet blevet til et All girl, hvilket vil sige at det kun er piger på holdtet. Dette er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet har eksisteret i mange år og har deltaget ved både DM og EM. De kæmper hvert år for at kunne levere en fed rutine til konkurrencerne. De fik 1. plads til Julecup 2017 og en 2. plads til DM 2018. Her på holdet elsker de udfordringer og kæmper for at opnå de mål som bliver sat.


Ord sagt af udøverer på holdet:  sammenhold,  venskab og fede oplevelser.


Til højre kan du se en video fra holdets sidste konkurrencer. Bl.a. Julecup 2019 og DM 2019


Træner mandag og onsdag kl. 18.30-20.30 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Senior Level 6

Jam Empire

16- år

Hovedtræner: Diego Jara


Dette hold er et nyt hold i alderen 16- år.

Holdet blevet til et All girl, hvilket vil sige at det kun er piger på holdtet. Dette er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Træner mandag og onsdag kl. 18.30-20.30 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.


ADRESSE

Knivholtvej 22

9900 Frederikshavn


Mobil: 20 15 31 04

Mail: jamfrhcheer@gmail.com