Hold

Minor Level 1

3-8 år

Træner Tirsdag 17.00-18.00

Hovedtræner : Celine Jordansen


Dette hold er for nye udøvere i alderen 3 til 8 år. Holdet er et opvisnings hold, hvilket vil sige at de ikke konkurrerer om medaljer, men opviser stadig ved alle konkurrencer, hvor de modtager diplom og pokal.


Her på holdet elsker vi at gøre cheerleading sjov. Holdet har tidligere opvist ved DM. Vi bruger meget tid på at lære nye ting, samt træne os klar op til konkurrencer.


Træner på Frederikshavn Friskole.

Alle træningstider kan ses i appen MinForening. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

PeeWee  Level 2

Jam Express

8-12 år

Træner Tirsdag og Torsdag 16.30-18.30

Hovedtræner: Trine Lefevre

Hjælpetrænere: 


Dette hold er for nye udøverer i alderen 8 til 12 år. Holdet er et opvisnings hold, hvilket vil sige at de ikke konkurrerer om medaljer, men opviser stadig ved alle konkurrencer, hvor de modtager diplom og pokal.


Her på holdet elsker vi at gøre cheerleading sjov. Holdet har tidligere opvist ved Julecup og DM. Vi bruger meget tid på at lære nye ting, samt træne os klar op til konkurrencer.


Til højre kan du se en video fra holdets sidste konkurrence, Spring cup 2022


Træner på Frederikshavn Friskole.

Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen MinForening. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Junior Level 3

Jam Experience

12-15 år

Træner Tirsdag og Torsdag 16.30-18.30

Hovedtræner:  Rikke Troelsen Sørensen

Hjælpetræner: Isabella Lassen


Dette hold er et åbnet hold, for gamle og nye udøverer i alderen 12-15 år. Holdet er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet deltager ved alle danske konkurrencer hvert år. Udøverne arbejder hård for at opnå nye ting og elsker at få stillet nye udfordringer, samt at lære nye ting.


Ord sagt af udøverer på holdet: Fantastisk, venskab og sammenhold.


Til højre kan du se en video fra holdets sidste konkurrence, Julecup  2019.


Træner på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen MinForening. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Senior Level 4

Jam Empire

15+ år

Hovedtræner: 


Dette hold er et nyt hold i alderen 16- år.

Holdet blevet til et All girl, hvilket vil sige at det kun er piger på holdtet. Dette er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Træner mandag og onsdag kl. 18.30-20.30 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen MinForening. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.