Trænerstaben

Hovedtrænere

Rikke Troelsen Sørensen

Hovedtræner

Senior Level 4


Rikke er 28 år gammel og er hovedtræner for klubbens seniorhold. Til daglig arbejder hun som erhvervskoordinator hos EasyRecycle i Frederikshavn.


Rikke har selv været Cheerleader i mange år, og hun blev første gang en del af Jam Frederikshavn Cheerleaders i 2009, hvor hun var udøver på klubbens juniorhold, Jam Explosion. Hun har deltaget i mange konkurrencer både i ind- og udland. Efter nogle års pause fra sporten vendte hun i 2016 tilbage til klubben som træner og er i dag hovedtræner for seniorholdet, JAM Ecellence.


Cheerleading er en af de ting Rikke har størst kærlighed for, og hun elsker at sporten er for alle, uanset køn, alder og erfaring. Hun elsker sportens kombination af dans, gymnastik og akrobatik, som gør det muligt for hende at være kreativ. Kreativiteten er en af de ting, Rikke ligger meget vægt på når hun laver rutiner til sine hold, lige meget. om det gælder stunts, pyramider eller overgange i rutinen. Alt kan være muligt... lige gyldigt niveau.


Rikke har stort fokus på det sammenhold, som cheerleading giver, og hun er altid inkluderende i alt, hvad hun foretager sig i klubben. En af Rikkes motivationer som træner er, at kunne følge sine udøveres personlige og sportslige udvikling.


I Rikkes verden er cheerleading den fedeste sport!

Isabella Lassen Rasch

Træner

Youth Level 3


Isabella Lassen Rasch er 17 år og går i 2.g på Frederikshavn Gymnasium. Ud over skolen har hun også fritids- og sommerjob.


Cheerleading fylder det meste af fritiden, da Isabella også i mere end 3 år har været hjælpetræner, blandt andet under trænere fra Costa Rica, hvilket yderligere har givet lidt sproglig erfaring.


Det er over 11 år siden, at Isabella som 6-årig startede til cheerleading. Et af højdepunkterne var deltagelse i EM 2018 i Finland.


Favorit-elementer i cheerleading er partner, dans og motions. Isabella elsker at være kreativ, når der skal findes på nye og anderledes elementer, og det lyder fra udøverne, at hun er rigtig god til at lære fra sig.

Liva Packert

Træner

Youth Level 3


Liva Packert er 20 år gammel.


Liva har selv dyrket cheerleading i 6 år, hvor hun også var træner i flere år. Liva var nødt til at stoppe til cheerleading i forbindelse med at hun skulle på efterskole i 10. klasse, men efter tre års pause, vendte hun heldigvis tilbage til klubben.


Liva formår gennem hendes smilende væsen og rolige fremtræden, at skabe god koncentration hos udøverne, hvor der stadig er plads til sjov. Livas absolutte favorit element i cheerleading er Stunts.  

Callie Lassen

Træner

Mini Level 3


Callie er 19 år gammel.


Callie har lige nu sit 2 sabbatår, hvor hun arbejder som tjener.


Hun har gået til cheerleading siden 2014, og har kun haft en pause på 2 år. Ud af de 7 år, Callie har dyrket cheerleading, har hun været træner i 6 år. Det har været for alle aldersgrupper, undtagen senior. Callie har både daffs intro og niveau 1 uddannelse.


Derudover har Callie også med til at vinde dm på Peewee i 2015 og har været med til EM 2 gange i 2018 og 2019.


"Jeg elsker, som træner, at se mine udøvere udvikle sig, både i tumbling og stunts."

Freya Packert

Træner

Mini Level 3


Beskrivelse følger...


Freja Johansen

Træner

Mini Level 2


Freja Johansen er 17 år gammel. Til daglig går hun i 2.g på Frederikshavn Gymnasium, og derudover arbejder hun i Løvbjerg.


Freja har gået til cheerleading siden 2014, og har derfor været i klubben i mange år. Freja har været med til at vinde Julecup i Senior, samt været til mange konkurrencer i udlandet.


Freja er altid i godt humør og er super opfindsom. Hun elsker at løfte og springe.

Johanne Beck Landvad

Hovedtræner

Mini Level 2


Johanne Beck Landvad er 17 år gammel. Til daglig går hun i 2.g på Frederikshavn Gymnasium, og derudover arbejder hun i Intersport.


Johanne har gået til cheerleading siden 2013, og har derfor været i klubben i mange år. I 2015 var Johanne med til at vinde DM guld i Peewee. Derudover har hun også været med til at vinde guld til Julecup i Senior.


Johanne er altid i godt humør og fyldt med god energi. Hun elsker at løfte og springe. Hendes yndlings ting er Skrue.

Thea Lovén Jordansen

Træner

Mini Level 1


Thea Lovén Jordansen er 16 år gammel. Til dagligt går hun på Frederikshavn gymnasium og har derudover også et fritidsjob ved siden af.


Thea har gået til cheerleading siden 2013 og har derfor mange års erfaring. Allerede to år efter hun startede var hun med til at vinde Danmarksmesterskabet i 2015 med hendes daværende hold Jam Elephant i Peewee Minor kategorien.

I 2018 var hun med til at vinde Jule Cup, hvor hun deltog i Groupstunt Level 5.


Thea har haft en sæson tidligere som træner på samme hold og glæder sig til endnu en sæson.


Thea er altid glad og humørfyldt og finder stor glæde ved at træne de mindre udøvere.

Hun går i dag på Jam Excellence, som er klubbens seniorhold.

Hun er yderst dygtig til tumbling og er særligt glad for Main Stunts.

Celine Lovén Jordansen

Hovedtræner

Mini Level 1


Celine Lovén Jordansen er 18 år gammel. Til daglig går hun på 3.g på Frederikshavn Gymnasium, og har et fritidsjob ved siden af skolen.


Celine har gået til cheerleading siden 2012, og har derfor mange års erfaring indenfor sporten. I 2015 var hun med til at vinde Danmarksmesterskabet på Peewee, og derudover har hun både i 2017 og 2018 konkurreret til Europamesterskabet, hvor det blev til en flot 6. plads i 2018.


Celine har stort flair for teknik, hvad end det gælder stunts eller tumbling og formår at forklare de tekniske aspekter i cheerleading på en måde så det passer til den enkelte udøvers erfaring.


Celine er altid i godt humør og fyldt med selvironi og formår derfor altid at sprede latter omkring hende. Hun elsker selv Main Stunts hvilket gør at hun konstant forsøger at være kreativ og udforskende indenfor sporten.

Mille Larsen

Træner

Tiny Level 1


Mille er 16 år gammel og går i 1.g på Frederikshavn Gymnasium.


Hun startede til Cheerleading i 2013 på holdet Jam Elephant i Pewee Minor kategorien. I år 2015 vandt hun sammen med Elephants guld ved Danmarksmesterskaberne.


I dag går Mille på seniorholdet Exellence, hvor hun elsker at afprøve nye tumblingskills, samt stunte en masse.

Alberte Søe

Træner

Tiny Level 1


Alberte er 16 år gammel og går i 1.g på Frederikshavn gymnasium.


Hun startede på Peewee lvl. 3 i år 2015. Senere har hun gået på  Junior holdet Jam explosion hvor hun 2 gange har været med til at kvalificere holdet til EM.


Idag går Alberte på seniorholdet Exellence, hvor hun elsker at være omgivet af søde holdkammerater.

Tumbling-trænere

Annika Olesen

Tumblingtræner

Tiny - Mini - Youth - Senior


Annika Olesen er 35 år gammel, og en af klubbens tumblingtrænere. Udover Annikas job som tumblingtræner i Jam Frederikshavn Cheerleaders, er hun Springinstruktør og gymnastiktræner med fokus på spring.


Hun har mange års erfaring indenfor gymnastik og spring, hvilket gør at hun har et stort fokus på teknikken, så alle spring udføres korrekt, for derved at kunne undgå eller minimerer muligheden for skader.


Annika har været træner for piger og drenge i alle aldre, og derfor formår hun at tilgå udøverne med et åbent og rummeligt sind, hvor forklaring og sværhedsgrad tilpasses den enkelte udøver og dennes erfaring og kompetencer.


Annika har et stort fokus på styrketræning, smidighed og syretræning i forlængelse af tumbling, så der er altid sved på panden hos udøverne når hun står for træningen.

Mads Andersen

Tumblingtræner

Tiny - Mini - Youth - Senior


Mads Andersen er 35 år gammel, og arbejder til daglig på Skjold.


Mads er selvlært springgymnast, hvilket gør at han nu også er tumblingtræner hos Jam Frederikshavn Cheerleaders.


Inden Mads begav sig ind i springverdenen, havde han i en ung alder, lært sig selv at udfører svære, tekniske spring. Mads formår at træne udøverne med humoristisk sans, hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor der stadig er stort fokus på teknikken, så alle spring udføres korrekt.


Mads har et stort fokus på styrketræning, smidighed og syretræning, så man er garanteret sved på panden.