Trænerstaben

Hovedtrænere

Rikke Troelsen Sørensen

Hovedtræner

Junior Level 3 + Senior Level 4


Rikke er 27 år gammel og en af klubbens hovedtrænere. Til daglig arbejder hun som erhvervskoordinator hos EasyRecycle i Frederikshavn.


Rikke har selv været Cheerleader i mange år, og hun blev første gang, en del af Jam Frederikshavn Cheerleaders i 2009, hvor hun var udøver på klubbens Junior Hold, Jam Explosion. Hun har deltaget i mange konkurrencer både i ind- og udland. Efter nogle års pause fra sporten, vendte hun i 2016 tilbage til klubben som træner for både klubbens junior- og seniorhold.


Cheerleading er en af de ting Rikke har størst kærlighed for, og hun elsker at sporten er for alle, uanset køn, alder og erfaring. Hun elsker sportens kombination af dans, gymnastik og akrobatik, som gør det muligt for hende at være kreativ. Hendes største motivation som træner er at følge udøverne og deres personlige og sportslige udvikling, samt at opleve hvordan hun selv udvikler sig sæson for sæson.


Rikke har stort fokus på det sammenhold som cheerleading kan medvirke til, og hun er altid inkluderende i alt hvad hun foretager sig i klubben. I hendes verden er cheerleading den fedeste sport.

Trine Lefevre

Hovedtræner

PeeWee Level 3


Trine er 31 år og en af vores nye hovedtrænere i klubben. Hun blev en del af klubben i 2018 da hendes datter selv begyndte til Cheerleading. Herefter har hun engageret sig mere og mere i klubben og varetaget forskellige små funktioner, som en god hjælp.


I 2021 blev hun hjælpetræner for vores Peewee hold, hvor hendes primære funktion var at tage sig af udøverne gennem anerkendelse, ros og generelt at skabe god energi og stemning.

Trine har selv brugt meget af hendes liv på håndbold, dans og styrketræning og har på baggrund af dette en god forståelse for muskelkontakt og rytme/takter. Endvidere har hun et stort fokus på at inkluderer, inspirere og motivere alle udøvere i klubben med henblik på udøvernes personlige udvikling.


Derudover holder Trine sig konstant opdateret på cheerleading stunts, rutiner osv, gennem YouTube, sparring med klubbens andre hovedtrænere samt et godt samarbejde med hendes hjælpetræner.


Trines kreative evner og måden at tilgå klubbens udøvere på, er det der er drivkraften bag hendes talent som træner.

Celine Lovén Jordansen

Hovedtræner

Minor Level 1


Celine Lovén Jordansen er 17 år gammel. Til daglig går hun på 2.g på Frederikshavn Gymnasium, og har et fritidsjob ved siden af skolen.


Celine har gået til cheerleading siden 2012, og har derfor mange års erfaring indenfor sporten. I 2015 var hun med til at vinde Danmarksmesterskabet på Peewee, og derudover har hun både i 2017 og 2018 konkurreret til Europamesterskabet, hvor det blev til en flot 6. plads i 2018.


Celine har stort flair for teknik, hvad end det gælder stunts eller tumbling og formår at forklare de tekniske aspekter i cheerleading på en måde så det passer til den enkelte udøvers erfaring.


Celine er altid i godt humør og fyldt med selvironi og formår derfor altid at sprede latter omkring hende. Hun elsker selv Main Stunts hvilket gør at hun konstant forsøger at være kreativ og udforskende indenfor sporten.

Thea Lovén Jordansen

Hovedtræner

Minor Level 1


Thea Lovén Jordansen er 15 år gammel går i 9. klasse på Nordstjerneskolen i Frederikshavn. Udover hendes folkeskole har hun også et fritidsjob ved siden af.


Thea har gået til cheerleading siden 2013 og allerede to år efter var hun med til at vinde Danmarksmesterskabet 2015 med hendes daværende hold Peewee Minors. I 2018 var hun med til at vinde Julecup, hvor hun deltog i Groupstunt Level 5.


Thea er altid glad og humørfyldt og finder stor glæde ved at træne de mindre udøvere. Hun er yderst dygtig til tumbling og er særligt glad for Main Stunts.

Johanne Beck Landvad

Hovedtræner

Peewee Level 1


Johanne Beck Landvad er 16 år gammel. Til daglig går hun i 1.g på Frederikshavn Gymnasium, og derudover arbejder hun i Intersport.


Johanne har gået til cheerleading siden 2013, og har derfor været i klubben i mange år. I 2015 var Johanne med til at vinde DM guld i Peewee. Derudover har hun også været med til at vinde guld til Julecup i Senior.


Johanne er altid i godt humør og fyldt med god energi. Hun elsker at løfte og springe. Hendes yndlings ting er Skrue.

Freja Johansen

Hovedtræner

Peewee Level 1


Freja Johansen er 16 år gammel. Til daglig går hun i 1.g på Frederikshavn Gymnasium, og derudover arbejder hun i Løvbjerg.


Freja har gået til cheerleading siden 2014, og har derfor været i klubben i mange år. Freja har været med til at vinde Julecup i Senior, samt været til mange konkurrencer i udlandet.


Freja er altid i godt humør og er super opfindsom. Hun elsker at løfte og springe.

Hjælpetrænere

Liva Packert

Hjælpetræner

Junior Level 3


Liva Packert er 19 år gammel. Til daglig går hun i 3.g på Frederikshavn Gymnasium.


Liva har selv dyrket cheerleading i fem år, hvor hun også var træner i tre år. Liva var nødt til at stoppe til cheerleading i forbindelse med at hun skulle på efterskole i 10. klasse, men efter tre års pause, er hun yderst begejstret for nu at være tilbage i klubben.


Liva formår gennem hendes smilende væsen og rolige fremtræden, at skabe god koncentration hos udøverne, hvor der stadig er plads til sjov. Livas absolutte favorit element i cheerleading er Stunts.  

Isabella Lassen Rasch

Hjælpetræner

Junior Level 3


Isabella Lassen Rasch er 16 år og går i 1.g på Frederikshavn Gymnasium. Ud over skolen har hun også fritids- og sommerjob.


Cheerleading fylder det meste af fritiden, da Isabella også i mere end 3 år har været hjælpetræner, blandt andet under trænere fra Costa Rica, hvilket yderligere har givet lidt sproglig erfaring.


Det er over 10 år siden, at Isabella som 6-årig startede til cheerleading. Et af højdepunkterne var deltagelse i EM 2018 i Finland.


Favorit-elementer i cheerleading er partner, dans og motions. Isabella elsker at være kreativ, når der skal findes på nye og anderledes elementer, og det lyder fra udøverne, at hun er rigtig god til at lære fra sig.

Frederikke Olsen

Hjælpetræner

PeeWee Level 3


Frederikke Olsen er 18 år gammel og går til daglig i 3.g på HTX i Frederikshavn. Udover skolen, så arbejder hun i Ishus og i Fårup Sommerland.


Frederikke har selv gået til cheerleading i seks år, og har været hjælpetræner i tre år. Hun har prøvet lidt af hvert indenfor cheerleading og er gennem tiden både gået på gulvet som flyer, backspot og base. Dog nævner hun selv at hun helt sikkert foretrækker at stå med begge fødder på gulvet som base.


Erfaringen på de forskellige pladser gør at Frederikke har et godt overblik over hele måtten, og kender de grundlæggende teknikker på alle pladser. Frederikke formår gennem hendes rolige fremtræden at skabe hurtige tillidsfulde relationer med udøverne, hvilket fremmer udviklingen hos de yngre udøvere. 

Callie Lassen

Hjælpetræner

PeeWee Level 3


Beskrivelse følger...


Annika Olesen

Tumblingtræner

PeeWee - Junior - Senior


Annika Olesen er 34 år gammel, og en af klubbens tumblingtrænere. Udover Annikas job som tumblingtræner i Jam Frederikshavn Cheerleaders, er hun Springinstruktør og gymnastiktræner med fokus på spring.


Hun har mange års erfaring indenfor gymnastik og spring, hvilket gør at hun har et stort fokus på teknikken, så alle spring udføres korrekt, for derved at kunne undgå eller minimerer muligheden for skader.


Annika har været træner for piger og drenge i alle aldre, og derfor formår hun at tilgå udøverne med et åbent og rummeligt sind, hvor forklaring og sværhedsgrad tilpasses den enkelte udøver og dennes erfaring og kompetencer.


Annika har et stort fokus på styrketræning, smidighed og syretræning i forlængelse af tumbling, så der er altid sved på panden hos udøverne når hun står for træningen.

Mads Andersen

Tumblingtræner

PeeWee - Junior - Senior


Mads Andersen er 34 år gammel, og arbejder til daglig på Skjold.


Mads er selvlært springgymnast, hvilket gør at han nu også er tumblingtræner hos Jam Frederikshavn Cheerleaders.


Inden Mads begav sig ind i springverdenen, havde han i en ung alder, lært sig selv at udfører svære, tekniske spring. Mads formår at træne udøverne med humoristisk sans, hvor der er plads til at have det sjovt, men hvor der stadig er stort fokus på teknikken, så alle spring udføres korrekt.


Mads har et stort fokus på styrketræning, smidighed og syretræning, så man er garanteret sved på panden.