Bliv en del af JAM Frederikshavn Cheerleaders!

Kunne du tænkte dig at prøve cheerleading og blive en del af JAM Frederikshavn Cheerleaders? Så synes vi du skal komme og få en gratis prøve træning på et af vores hold!


Du kan læse mere omkring selve klubben, vores forskellige hold og træning, samt hvordan du bliver medlem. Derudover har vi lidt praktisk information omkring træning, samt hvordan du bliver klar til din første træning.KOM OG FÅ EN GRATIS PRØVE TRÆNING

INDMELDELSE

Indmeldelse og betaling af kontigent foregår via app'en Holdsport, som kan downloades i App Store (iOS) eller i Google Play Store (Android). Vi hjælper dig gerne med at sætte Holdsport op på din mobil. Bare henvend dig til en af lederne i hallen ved træning.Klik herunder for indmeldelse til de forskellige hold * :


JAM Cheer&Leg (3+ år)


JAM Elegant (3-8 år) Tiny Level 1


JAM Elephant (8-12 år) Mini Level 1


JAM Electric (8-12 år) Mini Level 2


JAM Express (8-12 år) Mini Level 3 (Lukket hold)


JAM Explosion (12-15 år) Youth Level 3


JAM Excellence (15+ år) Senior Level 4/5Klik her for at se kontigentsatser m.m.

Her i klubben giver vi søskende-rabat!

Send en mail til jamfrhcheer@gmail.com, hvis du indmelder mere end ét barn.


* Det er info om udøveren, der skal udfyldes ved oprettelse af en profil på Holdsport. Du kan evt. angive din egen e-mail adresse og dit eget mobilnummer.

Ved indmeldelse gives der samtykke til, at der må tages billeder af udøveren, som efterfølgende må bruges på foreningens hjemmeside, på sociale medier og i markedsføreinsøjemed både på nettet og trykt. Hvis du ikke ønsker at give samtykke, skal du kontakte den pågældende træner ved første træning efter indmelding.


PRAKTISK INFO

KONKURRENCER

Alle vores hold i klubben er konkurrence eller opvisningshold. Derfor forventes det også at man deltager ved de konkurrencer/opvisninger som holdet stiller op til. Det er omkring 2-3 konkurrencer/opvisninger holdene deltager ved i løbet af hele sæsonen.


Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt man kommer til alle træninger, da cheerleading er en holdsport.

Vi tager selvfølgelig forbehold for sygdom mm., men vi forventer at man passer sin træning. Hvert hold har et regelsæt for fravær og der bliver ført fravær til hver træning. Ved for meget fravær kan man risikere ikke at kunne deltage ved konkurrencer/opvisninger.


Så snart klubben får konkurrencedatoerne og steder som kommer i sæsonen, vil de blive offentligtgjort på vores forside. 

KONTINGENT

Her i klubben betales kontingent hver måned. Bliver opkrævet via. app'en Holdsport.


Tiny (3-8 år) og Mini 1 (8-12 år) : 150 kr. pr. måned*


Mini 2+3 (8-12 år) : 250 kr. pr. måned*


Youth (12-15 år) : 250 kr. pr. måned*


Senior (16 + år) : 250 kr. pr. måned*


* Desuden betales leje for konkurrence-/opvisningsdragt.
200 kr. ved indmeldelse + efterfølgende årligt i juli måned.
(Se yderligere nederst på denne side).


Vi giver søskende-rabat på hold, hvor kontigent er 250 kr. pr. måned.

Send en mail til jamfrhcheer@gmail.com, hvis du indmelder mere end ét barn.ØVRIGE OMKOSTNINGER

Når vi deltager ved konkurrencer, vil der altid være en egenbetaling på deltagergebyr pr. udøver. Deltagergebyret varierer fra konkurrence til konkurrence. Det er noget som skal betales, for at en udøver kan deltage til konkurrence. Derudover kan der forekomme transport, samt overnatnings omkostninger, alt efter hvor i Danmark en konkurrence bliver afholdt. Vi laver altid samlet transport til konkurrencer, hvis disse ligger langt væk. Til de forskellige konkurrencer er det også muligt at købe t-shirts mm., dette er også en egenbetaling, dog er dette valgfrit.


Hver sæson får hvert hold en ny konkurrencesløjfe. Prisen for sådan en sløjfe ligger på 150 kr. Det er et krav at man køber sløjfen, da alle udøver skal være ens på holdet til konkurrencer/opvisninger. Ved køb af denne, er det ens personlige sløjfe, som skal passes på og man må beholde efter sænsonafslutning. Til de forskellige konkurrencer er det muligt at købe andre sløjfer, som man eventuelt kan bruge under træningen, da vi helst ikke ser at man har sin konkurrencesløjfe på til  træning.


I løbet af en sæson kan der være både cheer lejrskoler og cheer champs, dette er også en egenbetaling udover kontingenten, men er valgfrit om man vil deltage.


Derudover kan der forekomme omkostninger på både træningstøj, træningsdragt, samt sko. Hvide sko er et krav i cheerleading.Specielt vedr. konkurrence-/opvisningsdragt.

Klubben ejer konkurrence-/opvisningsdragten, som så lejes af klubben. Lejen på 200 kr. betales første gang ved indmeldelse og efterfølgende årligt i juli måned.


Dragten udleveres op til konkurrence af klubben, nyvasket og i pose. Når man har brugt dragten, må man ikke vaske den. Dragten kommes i den beregnede pose og afleveres ved næste træning.

Sker der noget med dragten - eller bliver dragten væk - dækker man selv omkostninger til en ny.

 

VORES FORVENTNINGER

Forventninger til udøvere og forældre


Træning og fremmøde


Cheerleading er en holdsport – og ingen kan undværes! Mangler en enkelt udøver, står en hel gruppe uden mulighed for at træne de planlagte øvelser. Det er derfor utrolig vigtigt, at man som udøver dedikerer sig til at træne på de fastsatte træningstider.

Vi vil helst ikke bruge ordet mødepligt, men vi vil gerne, at man møder til alle holdets træninger.


I cheerleading er det derfor ikke muligt at komme til træning, når det lige passer – der er mange holdkammerater, hvis træning afhænger af alles tilstedeværelse!


I begyndelsen af hver sæson fortæller trænerne alle hold om holdets træningsplaner gældende frem til jul samt planer om øvrige aktiviteter for sæsonen.


Trænerne fortæller også hvilken træner der modtager afbud i tilfælde af sygdom samt deadline for øvrige afbud, som måtte forekomme på sæsonplanen, f.eks. konfirmation, rejser etc.


Det er vigtigt, at forældrene er med at tage ansvaret for og med udøveren, så han/hun kigger kalenderen igennem og melder afbud i god tid. Som udgangspunkt vil vi gerne, at det er en forælder, der melder afbud på udøverens vegne.

KLAR TIL TRÆNING

Til træning:


Du skal være omklædt, når træningen går igang. Træningstøj er på, skoene er bundet, al håret er væk fra ansigtet og sat op i en hestehale, alle smykker er taget af og man har sin vandflaske med ind i salen. Har du lige fået lavet huller i ørerne eller andre piercinger, skal disse være dækket af sportstape, inden træningstart.


Træningstøj består som regel af shorts, t-shirts eller leggins og langærmet bluse, som udøvere selv anskaffer sig. Er det din første prøvetræning, bedes du tage noget lignende på. Gerne shorts hvis du har, samt en tætsiddende T-shirt – helst uden snore, lynlåse, lommer og hætter. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, når vi stunter.


Til træning skal alle bære indendørs hvide træningssko.

De fleste medlemmer bruger sko af mærkerne Nfinity og Varsity, men du kan også bruge lignende sko.

Til konkurrence/opvisning, ser vi helst at alle har cheersko på, dette er specielt et krav til flyerne.

Cheertøj og sko kan bl.a. købes til konkurrencer eller på cheershops på nettet.Alle møder et kvarter før træningens start, og hjælpes ad med at rulle gulvet ud så i er klar til at starte træningen til tiden.

 

 

OM JAM FREDERIKSHAVN CHEERLEADERS

Historien om Jam Frederikshavn Cheerleaders

Jam Frederikshavn Cheerleaders blev oprettet i år 2002, hvor vi gik under navnet Jam Dance og tilhørte et danse studie. Det var først i år 2005 vi blev en selvstændig klub, hvilket vil sige at klubben er en af Danmarks ældste.


Vi har mere end 90 udøvere i klubben i kategorierne Tiny, Mini, Youth og Senior.

Vores hold har deltaget ved både Julecup, Springcup, Sommercup, DM og EM, samt har haft tidligere udøver og træner repræsenteret på det danske landshold til VM. Det betyder også, at vi er kommet meget rundt gennem årene, lige fra EM i Holland til VM i Japan og Orlando USA.


Tilbage i året 2002, blev der afholdt det første kvalifikations DM. Men da sporten på dette tidpunkt ikke var særlig stor og der ikke var særlig mange hold til konkurrencen, besluttede man sig i 2003 for at afholde Danmarks første mesterskab i cheerleading. Mesterskabet blev afholdt i Idrætshallen i Frederikshavn... uden måtter !!!


På dette tidspunkt var cheer dance og cheerleading, en og samme kategori, hvilket betød at holdet med flest point vandt, om det så var cheerleading eller cheer dance. Her var det vores senior hold, Team Jam, senere kaldet Jam Elite All Stars, der vandt det første DM, og allerede året efter blev kategorierne delt i Cheer Dance og Cheer, samt Junior og Senior.

Team Jam/Jam Elite har i 10 år holdt titlen som Danmarksmester i Senior Cheerleading til DM.

Som årene er gået, blev Senior og senere hen Junior kategorierne opdelt i COED og ALL GIRL, da der kom flere og flere hold til, samt der kom flere kategorier til konkurrencen.Hvad er cheerleading?

Mange forbinder cheerleading med dans, men sporten minder meget mere om springgymnastik og akrobatik. I cheerleading laver man springgymnatisk, løft, kast og pyramider, som vi i fagsprog kalder tumbling, stunts, baskettoss og pyramider.


Cheerleading er en seriøs konkurrencesport, men det var først i 2014, at cheerleading blev godkendt som en officiel sport i Danmark under DAFF. I december 2017 fik cheerleading en foreløbig godkendelse og grundlag for at blive optaget som en officiel OL sport. Cheerleading er en voksende sport i Danmark og verdenen, og den bliver kun større.Sammenhold er vigtigt

Sammenhold er en stor del af cheerleading og en stor del af vores klub. Man skal nemlig kunne have tillid og respekt for hinanden, idet vi laver kast og løft, så foruden alle vores træninger og konkurrencer, elsker vi at lave noget med vores udøvere for at styrke sammenholdet.

Dette gør vi bl.a. ved at afholde vores årlige cheer lejrskole inden sæsonstart og have sleepovers hos trænerne op til flere gange om året. Derudover gør vi også meget ud af vores afslutningsfester omkring jul og sommer, samt ved generalprøver.

Det er ligeledes en stor prioritet for os at komme uden for landets grænser for at prøve kræfter mod andre hold i Europa, og Skandinavien, samt at give vores udøvere en fantastisk oplevelse med på vejen.


UDMELDELSE

Hvis du er stoppet i klubben, skal du udfylde nedenstående kontaktformular: Udmeldelse skal ske inden den 15. i hver måned ellers trækkes kontingentet for den kommende måned.