Hold

PeeWee Minor

Jam Elephant

4-7 år

Hovedtræner: Liva Packert

Hjælpetræner: Lærke Bæk Jeppesen


Dette hold er for nye udøvere  i alderen 4-7 år.   Holdet    opviste for første gang til Julecup 2017, i Randers og igen til DM 2018.


Træner tirsdag og torsdag kl. 16.30-18.00 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

PeeWee  Level 3

Jam Express

8-11 år

Hovedtræner: Katrine Olsen

Hjælpetræner: Frederikke Olsen


Dette hold er et lukket hold i alderen 8 til 11 år. Det kræver en tryout for at kunne deltage på dette hold. Holdet er konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet har tidligere deltaget ved julecup og senest ved DM, hvor de fik en flot 2. plads. Her på holdet arbejder udøverne hård for at opnå  et højt niveau og elsker udfordringer med nye stunts og tumbling.


Ord sagt af udøverer på holdet: Sammenhold, kammeratskab og gode udfordringer.


Til højre kan du se en video fra holdets to sidste konkurrence,


Træner tirsdag og torsdag kl. 16.30-18.30 på Frederikshavn Friskole.

Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil du også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

PeeWee  Level 2

Jam Electric

8-11 år

Hovedtræner: Amalie Højen

Hjælpetræner: Johanne Landvad


Dette hold er for nye udøverer i alderen 8 til 11 år. Holdet er et opvisnings hold, hvilket vil sige at de ikke konkurrerer om medaljer, men opviser stadig ved alle konkurrencer, hvor de modtager diplom og pokal.


Her på holdet elsker vi at gøre cheerleading sjov. Holdet har tidligere opvist ved Julecup og DM. Vi bruger meget tid på at lære nye ting, samt træne os klar op til konkurrencer.


Til højre kan du se en video fra holdets to sidste konkurrence, Julecup 2017 og DM 2018.


Træner mandag og onsdag kl. 16.30-18.00 på Frederikshavn Friskole.

Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.Junior Level 3

Jam Experience

12-15 år

Hovedtræner:  Michael  Pasieczny

Hjælpetræner: Callie Lassen


Dette hold er et åbnet hold, for gamle og nye udøverer i alderen 12-15 år. Holdet er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet deltager ved julecup og DM hvert år. Udøverne arbejder hård for at opnå nye ting og elsker at få stillet nye udfordringer, samt at lære nye ting.


Ord sagt af udøverer på holdet: Fantastisk, venskab og sammenhold.


Til højre kan du se en video fra holdets to sidste konkurrence, Julecup  2017, hvor de  fik  en flot 1. plads i deres kategori. Samt DM 2018, hvor de fik en flot 2. plads.


Træner mandag og onsdag kl. 18.30-20.00 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Junior Level 4

Jam Eagles

12-15 år

Hovedtræner:  Cicilie Niilonen

Hjælpetræner: Katrine Olsen


Dette hold er nyt lukket  hold, for gamle og nye udøverer i alderen 12-15 år. Holdet er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet deltager ved julecup og DM hvert år. Udøverne arbejder hård for at opnå nye ting og elsker at få stillet nye udfordringer, samt at lære nye ting.


Træner mandag og onsdag kl. 16.30-18.30 på Frederikshavn Friskole.

Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Junior All Girl Level 5

Jam Explosion

12-15 år

Hovedtræner: Katrine Olsen


Dette hold er et lukket hold i alderen 12-15 år. Det kræver tryout for at kunne deltage på dette hold. Holdet er har tidligere været et Coed hold, hvilket vil sige at det bestod af både piger og drenge. Nu er holdet blevet til et All girl, hvilket vil sige at det kun er piger på holdtet. Dette er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Holdet har eksisteret i mange år og har deltaget ved både DM og EM. De kæmper hvert år for at kunne levere en fed rutine til konkurrencerne. De fik 1. plads til Julecup 2017 og en 2. plads til DM 2018. Her på holdet elsker de udfordringer og kæmper for at opnå de mål som bliver sat.


Ord sagt af udøverer på holdet:  sammenhold,  venskab og fede oplevelser.


Til højre kan du se en video fra holdets to sidste konkurrencer. Bl.a. Julecup 2017, hvor de fik en velfortjent 1. plads, samt DM 2018 hvor de fik 2. pladsen og dermed kvalificerede sig til EM i Finland i år.


Træner tirsdag og torsdag kl. 18.30-20.30 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.

Senior Level 6

Jam Empire

16- år

Hovedtræner: Katrine Olsen


Dette hold er et nyt hold i alderen 16- år.

Holdet blevet til et All girl, hvilket vil sige at det kun er piger på holdtet. Dette er et konkurrencehold, hvilket betyder at de konkurrerer om medaljer ved alle konkurrencer.


Træner mandag og onsdag kl. 18.30-20.30 på Frederikshavn Friskole. Alle træninger, samt ekstra træninger i weekenderne kan ses i appen Holdsport. Her vil det også kunne ses hvis nogle træninger, bliver lavet om, samt ekstra aktiviteter.


ADRESSE

Knivholtvej 22

9900 Frederikshavn


Mobil: +45 31 34 20 19

Mail: jamfrhcheer@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved