Klar til træning

KLAR TIL TRÆNING

Da vi gerne vil ha  mest muligt ud af træningen,    hjælper vi  hinanden inden trænings start med at få  rullet måtterne ud.  Og inden vi kan dette , er vi alle omklædt i træningstøj samt sko.


Træningstøjet består af :  Shorts/leggings og t-shirt, uden lommer, snore, lynlåse eller hætter på træningstøjet. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager til når vi stunter.

 

Til træning skal alle bære hvide indendørssko.

Til konkurrence/opvisning,  ville det være skønt hvis alle har cheersko på,   til hvad  plads man har på holdet. dette er ikke et  krav kun for flyers. 

Cheertøj og sko  kan bl.a. købes til konkurrencer eller på cheershops på nettet.

 


Det er ikke tilladt at bære smykker under træningen. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager til når vi stunter. Tag helst dine smykker af derhjemme inden du skal til træning eller sørg for at have en lille æske med du kan have dem i, så de ikke bliver væk. Hvis du ikke har mulighed for at tage dine øreringe ud, skal disse dækkes med sportstape.


Medbring altid en vandflaske til træningerne. Når vi har weekendstræninger, er det som regel i længere tid end jeres hverdagstræninger. Derfor er det en god ide at have lidt let at spise med, som ikke er fastfood.

ADRESSE

Knivholtvej 22

9900 Frederikshavn


Mobil: +45 31 34 20 19

Mail: jamfrhcheer@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved